Новини

 

Курсанти ВІКНУ з успіхом виступили на «Арт – Сузір’ї»

05.04.2012
Що несе нам весна? Звісно, нові емоції, відчуття, прагнення чогось незвичайного і жагу до творчості. Яскравим прикладом цьому став чудовий захід, який проходив у стінах актової зали Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Це – загальноуніверситетський Фестиваль студентської художньої творчості „Арт – Сузір’я” – конкурс талантів обдарованої молоді університету, де кожен може сповна продемонструвати свої таланти.
Фестиваль проводився у два етапи (відбірний тур – з 26.03.12 по 30.03.12 та гала-концерт – 04.04.12) за такими мистецькими напрямами та жанрами: академічний спів (струнний та ансамблевий), народний спів (струнний та ансамблевий), естрадний спів (сольне виконавство, дуети, ансамблі та гурти), хореографічний (народні, сучасні, спортивні та бальні танці), інструментальний (фортепіано, скрипка, саксофон, гітара та ін.), малі театральні та малі естрадні форми (художнє читання – проза, поезія; монологи – драма, комедія, гуморески, клоунада, циркові номери, конферанс).
У заході брали участь представники кожного структурного підрозділу університету. Приємно відзначити, що курсанти Військового інституту були представлені в усіх напрямах та жанрах і завдяки своїм талантам та копіткій роботі скрізь мали успіх.
Ще на першому етапі вони справили яскраві враження – чисті голоси та щонайцікавіші номери – журі були просто у захваті.
Бажаючих вразити публіку своєю талановитістю було дуже багато, тому кожен учасник виступав у своєму жанрі в окремий день.
І ось нарешті й фінал – чудовий гала-концерт, на якому виступали найкращі виконавці у кожній номінації. Наші таланти зайняли наступні місця: Валерія Євтушенко – 1 місце у інструментальному жанрі, Вікторія Тюріна – 2 місце в народному співі та 3 місце в номінації «Малі театральні форми», Євген Манзя та Олексій Ігнатенко – 2 місце в естрадному співі, а також приз глядацьких симпатій. Усі вони були нагороджені дипломами та грошовими преміями.
Тож привітаємо переможців, усіх учасників Фестивалю та побажаємо натхнення у майбутньому!

Анастасія Череповська














Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024