Новини

 

А вам слабо!

02.04.2012
День юридичного факультету є важливим святом не лише для студентів та викладачів, а й для всього університету. Саме до цього дня присвячена маса цікавих дійств, змагань, заходів, святкових концертів, які не лише проходять весело та цікаво, а й до того ж об’єднують всіх студентів та викладачів спільною справою, що дозволяє їм більше дізнатись один про одного та поспілкуватись при невимушених обставинах.
Однією з таких подій став футбольний турнір між командами юридичного факультету, який відбувся 1 квітня. Він розпочався захоплюючою грою між збірною з футболу юридичного факультету та збірною випускників на чолі з капітаном команди О. М. Ковальчуком.
У турнірі взяли участь 8 команд, які були розділені на 2 групи, по 4 команди в кожній. Спочатку відбувся груповий етап, згодом півфінал та фінал, який і визначив команду-переможця турніру. Свої футбольні вміння демонстрували «Образ», «Вимпєл», «Титан», «Амігос», «Воля», «Шева Юнайтед», «Курс», «Академія».
3 місце здобула команда «Амігос», 2 місце дісталось «Вимпєлу», а переможцем став «Образ» (капітан - Кучевський Костянтин).
Команди були нагороджені грамотами та кубками (2 та 1 місця). Переможці отримали призовий фонд у розмірі 400 грн.
До того ж в ході гри були визначені, а згодом нагороджені найкращі гравці турніру. Найкращим гравцем став Мостовенко Юрій ( 4 курс), воротарем – Бондарчук Іван (3 курс), титул найкращого захисника здобув Чорногоренко Ілля (4 курс), а найкращим бомбардиром став Нікітчук Павло (5 курс). Кращим командним гравцем став Свердлов Олексій (6 курс).
Турнір став не лише яскравим показником фізичною підготовки та спортивної форми студентів юридичного факультету, а й до того ж їх завзятості, витримки, сили, командного духу, азарту та захоплення, з якими вони поринали в гру.
Також спортивні змагання продемонстрували, що випускники та викладачі нашого факультету аж ніяк не поступаються молодим у фізичній формі, оскільки грали вони на рівних і до кінця було не зрозуміло, хто ж здобуде перемогу. Вони показали студентам, як повинні грати справжні юристи.
Матчі, які відбулися стали не лише цікавою подією для учасників, а й для глядачів, які надзвичайно активно, голосно та палко підтримували своїх друзів, знайомих, однокурсників та одногрупників.

Машталер Олеся, 1 курс











Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024