Новини

 

День дитячої радості

03.04.2012
Актив відділу культурного дозвілля студентів (диско-залу «Планета») Молодіжного центру культурно-естетичного виховання 25 березня 2012 року провели благодійну акцію для мешканців дитячого будинку с. Мокрець Броварського р-ну Київської обл.

Його вихованці разом з активістами вирушили у подорож до столиці. Першим пунктом екскурсії став Музей води, що дітям дуже сподобався дітям, а більше за все «оті різнокольорові рибки» у басейні. Дорогою студенти розповідали про переваги навчання в КНУ імені Тараса Шевченка та цікаві історії з студентського життя. Пообідали всі разом у яскравій дитячій кімнаті Макдональдсу. Після фотографування біля червоного корпусу діти завітали до диско-залу «Планета». Для них було проведено арт-терапію (Бабій Ірина, ін-т біології), психологічний тренінг (Мельниченко Анастасія, ф-т психології), танцювальні конкурси та накрито солодкий стіл. Вихованці дитячого будинку залишили на згадку організаторам свої малюнки.

Учасники благодійної акції провели незабутній день, переповнений враженнями, веселощами та активним відпочинком.

Кенівництво Молодіжного центру щиро дякує Єлизаветі Науменко, голові студентського активу відділу культурного дозвілля студентів, усім студентам та співробітникам університету, які приєднались до благодійної акції.
Особливу подяку висловлюємо директору автобази університету за співпрацю та водію Олексію Олександровичу Николаєнко, який не пошкодував свій вихідний день і допоміг створити для дітей справжнє свято.

Всіх небайдужих людей запрошуємо приєднуватися до благодійних програм Молодіжного центру університету!

Інформація за телефонами 521 32 03 та 098 868 72 00












Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024