Новини

 

Міжнародний день театру в диско-залі «Планета»

03.04.2012
Весняний театральний сезон для КНУ ім.Тараса Шевченка розпочався святкуванням Міжнародного дня театру, 27 березня. Відкрили його співробітники відділу культурного дозвілля студентів диско-залу «Планета» Молодіжного центру культурно-естетичного виховання та студенти географічного факультету і факультету психології.
Варто відмітити пізнавально-розважальну презентацію, підготовану студентами географічного факультету. Завдяки їм присутні дізналися чому не варто свистіти в гримерці, чіплятися за цвяхи перед виступом та інші театральні забобони. Майстер-клас від студента факультету психології Сергія Литвина розкрив всім таємницю однієї з найважливіших складових акторського промислу – емоції. Як розпізнати та ще й зобразити так, щоб повірили.
Найбільшу увагу привернула постановка студентів-психологів, молодої акторської трупи, - мініатюра в чорному кольорі, - яка, не дивлячись на невигадливість сюжету, запам’яталася виразністю і акторською грою.

Молодіжний центр закликає всіх талановитих студентів до творчого єднання! Раді будемо бачити вас в ауд 148 (Головний навчальний корпус, вул.Володимирська, 60) та в диско-залі Планета (студмістечко, вул.Ломоносова 55\57).







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024