Новини

 

Одразу дві освітянські виставки відкрито в Києві

29.03.2012
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник урочисто відкрив у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» ХХІ Міжнародну виставку «Освіта та кар’єра – 2012» та Х Міжнародну виставку закордонних навчальних закладів «Education abroad», які працюватимуть 29-31 березня 2012 р. За словами Міністра, стало доброю освітянською традицією, що на міжнародних виставках і форумах українські навчальні заклади демонструють свої здобутки - це своєрідна демонстрація можливостей.

Організаторами заходів виступили: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України. Церемонію відкриття відвідали представники посольств Республіки Польща, Литовської Республіки, Держави Ізраїлю в Україні.

Виставки були організовані з метою залучення суспільного інтересу до освіти, інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні та за кордоном, поширення інформації щодо стипендій та грантів для отримання освіти, представлення навчально-методичної літератури, освітніх комп’ютерних програм тощо.

Учасниками виставок стали близько 70 вищих навчальних закладів України; 8 навчальних курсів різних напрямків; 20 міжнародних організацій та освітніх агенцій, 8 видавництв; 4 інтернет-проекти; 15 професійно-технічних навчальних закладів м. Києва; понад 50 закордонних навчальних закладів із Великобританії, Голландії, Туреччини, Польщі, Литви, Кіпру, Швейцарії, Греції, Канади, Німеччини, Фінляндії, Латвії, Росії, Франції, ОАЕ, Мальти, Чехії, Австрії, Естонії та Ізраїлю.






























ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024