Новини

 

Гості з університету м. Констанц

22.03.2012
З 18 по 22 березня з робочим візитом в нашому університеті перебувала делегація університету-партнера з м. Констанц (Німеччина) на чолі з ректором університету професором Ульріхом Рюдігером.

В рамках робочого візиту відбулася зустріч членів делегації з ректором КНУ імені Тараса Шевченка академіком Леонідом Губерським. Ректор привітав високоповажних гостей і зазначив, що надзвичайно приємно працювати з таким знаним у Європі навчальним закладом. Він нагадав, що у жовтні 2012 року виповниться 20-річчя співпраці і дружніх стосунків між двома університетами. Леонід Васильович зауважив, що за цей час зроблено надзвичайно багато, виконується все передбачене угодою, але хотілося б активізувати всі сфери співробітництва, у тому числі і обмін студентами та молодими науковцями. Ректор університету Констанц Ульріх Рюдігер погодився, що обмін студентами повинен бути активнішим і запропонував організувати таку популярну у багатьох європейськмх університетах форму як літні школи.

Після зустрічі з ректором, члени делегації університету-партнера з м. Констанц та представники факультетів біології, хімії, фізики, соціології, кібернетики, історії КНУ зібралися за круглим столом і обговорили перспективи подальшої співпраці у конкретних підрозділах.




























Тетяна Воротняк
ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024