Новини

 

Відкриття Авторизованої Мережевої Академії Huawei в нашому університеті

20.03.2012


27 березня 2012 р. відбудеться урочисте відкриття Авторизованої мережевої академії Huawei в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. В програмі заходу: виступи ректора університету Л. В. Губерського та Посла Китаю в Україні Чжан Сіюню, демонстрація навчального класу Академії Huawei, а також спілкування з представниками засобів масової інформації.
Захід відбуватиметься:
з 09.00 до 12.00 – в ауд. 204 головного корпусу університету за адресою: вул. Володимирська, 60.
з 13.00 до 14.00 – в корпусі радіофізичного факультету університету за адресою: просп. Глушкова, 4г (трансфер буде забезпечено організаторами).
Акредитація обов’язкова.

Довідково:
Huawei Technologies Co. Ltd.— одна з найбільших компаній Китайської народної республіки у сфері телекомунікацій. Заснована у 1988 році, компанія Huawei входить до числа провідних виробників мережевого обладнання, яке використовують Інтернет-провайдери, мобільні оператори та великі компаній для побудови власної інформаційної інфраструктури.

Кафедра комп’ютерної інженерії радіофізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченкастворена для підготовки фахівців у галузі мережевих та інформаційних технологій. Навчальний процес на кафедрі побудовано на принципах поєднання фундаментальних знань у галузі природничих наук та досягнень сучасних новітніх технологій

Співпраця з компанією Huawei дасть можливість студентам радіофізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченкаотримати доступ до сучасного телекомунікаційного обладнання під час лабораторних робіт та до навчальних матеріалів, розроблених провідними фахівцями компанії. Після проходження навчання у відповідності до запропонованих навчальних програм, студенти будуть готові до тестування в відповідних центрах з метою отримання сертифікатів промислового зразка. На початковому етапі навчання в Академії щорічно проходитимуть 50 студентів радіофізичного факультету, які отримають практичні навики та досвід роботи з унікальним обладнанням, наданим компанією. Згодом планується залучати до 150 студентів-радіофізиків щороку. Навчання проводитимуть викладачі університету, що пройшли відповідну сертифікацію в компанії Huawei.

Контактна особа:
Керівник прес-центру
Наталія Андріївна Міщерська
044-239-34-66


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024