Новини

 

Презентація відділів СПЮФу

06.03.2012
Всі, хто цікавиться роботою прес-центру юридичного факультету ,театральної студії та Студентського парламенту юридичного факультету мали можливість 6-го березня познайомитись зі студентами, які, залучившись натхненням та креативністю, забезпечували інформаційне висвітлення життя майбутніх юристів, правовий аспект діяльності всього студпарламенту, а також тими, хто працював у творчо-розважальній сфері. Слід зауважити, що в цьому навчальному році ці відділи отримали дивовижно потужну допомогу від першокурсників, які вже встигли зробити свій внесок у їх роботу. Варто відзначити, що презентації включали не лише звіт про минулу діяльність. Цікаво було почути і про завдання, які вони поставили перед собою на найближче майбутнє.
Першими представили свої плани та досягнення члени юридичного відділу. Це ті люди, які працюють не лише на благо юридичного факультету, але і тісно співпрацюють з іншими факультетами, надаючи їм правову допомогу та консультації. Голова відділу - Дудар Марта- зазначила, що цей відділ щоденно має справу із нормативними документами як внутрішньоуніверситетського значення, так і з тими, що виходять за його рамки. Хотілося б відзначити, що подібна діяльність в структурі студентського самоврядування є неабиякою практикою в юриспруденції, яка так важлива для майбутніх юристів.
Наступними свої досягнення представляв прес-центр в особі голови прес-центру - Сокол Ілони. Цей відділ має 2 основних напрямки: це діяльність, пов’язана з випуском газети «Молодий юрист», та робота фотоклубу. На власні очі можна було прослідкувати еволюцію «Молодого юриста» як офіційного інформаційного вісника юридичного факультету нашого університету. Завдяки роботі цього відділу чорно-біла брошура перетворилась на яскраве періодичне видання, яке дійсно стало основним джерелом відомостей про діяльність не тільки Студентського парламенту юридичного факультету, а й юридичного факультету вцілому. В кожному випуску газети можна знайти корисні поради та відкрити для себе викладачів з нового боку. А цінителі прекрасного мають змогу регулярно насолоджуватись креативними тематичними виставками робіт клубу фотографів. Доречі, всі присутні мали змогу побачити частину майбутньої фотовиставки «Посмішка юриста». А ще прес-центр готує сюрприз для студентів – в їх планах створення неформальної газети для майбутніх юристів, де висвітлюватимуться найактуальніші проблеми студентського життя.
Але найкреативнішою була презентація театральної студії. І це й не дивно, адже це ті люди, які вміють оригінально реалізовувати свій творчий потенціал. Вони вміло поєднують рутинну правову роботу з акторством, адже переконані в необхідній наявності трорчого підходу до справи. Театрали вчать студентів нестандартно, креативно та оригінально мислити, фантазувати, а також втілювати різного роду ідеї в життя. У тісній співпраці з соціальним відділом театральна студія відвідала дитячі будинки, де показувала виставу «Наталка Полтавка». Пересвідчитись у непересічному таланті наших акторів присутні могли за допомогою відеоролика про те, як сором’язливі люди можуть розкрити свої таланти у театральній студії. А ще, 13 квітня відбудеться загальноуніверситетський конкурс театральних студій, куди запрошені усі охочі. Театральна студія Студентського парламенту юридичного факультету готує дивовижний виступ, в якому зможе показати найрізноманітніші сторони свого таланту. Отже, побажаємо їм успіхів та, звісно, перемоги!
Отже, найближчим часом нас чекає багато цікавих проектів та подій від відділів СПЮФу. І всі ці нововведення, я впевнена, варті вашої уваги. Отож слідкуйте за діяльністю студпарламенту, якщо не хочете пропустити найцікавіше.

Студентський параламент юридичного факультету,
Кухар Катерина



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024