Новини

 

У ВІКНУ відсвяткували Міжнародний день захисту прав жінок та миру

07.03.2012


Зима цього року не поспішає складати свої повноваження, але за календарем надворі вже весна. Тому й жіноче свято, як завжди, приходить до нас своєчасно.
7.03.12 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбулися святкові заходи присвячені Міжнародному дню захисту прав жінок та миру.
Другий рік поспіль урочисті збори особового складу більше нагадували театралізовану виставу: вітальні виступи, оголошення святкових наказів мали яскраве емоційне забарвлення у вигляді інструментальних та пісенних привітань від оркестру Військового інституту, народного ансамблю української музики «Роксоланія». Дуже незвично було спостерігати за тим, як усі присутні дружно тупотіли ногами та плескали у долоні, коли на сцені виступав відомий актор театру та кіно, володар «Гран-прі» багатьох міжнародних конкурсів у різних країнах світу в номінації «Степ» Володимир Шпудейко.
У своєму виступі начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін подякував усім жінкам за самовіддану працю, високий професіоналізм та внутрішню самодисципліну, побажав щастя, любові, міцного здоров’я та самореалізації.
– 8 березня – це свято весни, кохання та краси. Жінки-військовослужбовці, працівники інституту, залишаючись берегинями роду та сімейного вогнища, плекають у собі дивовижну здатність гармонійно поєднувати домашні клопоти й роботу, виховання дітей та активну громадську діяльність – зазначив генерал-майор Віктор Балабін.
Жодна жінка Військового інституту не залишилася цього дня поза увагою чоловіків, кожна отримала поздоровлення та квіти. Серед нагороджених були: підполковник Оксана Андрієнко, майор Наталія Мась, старший лейтенант Олена Нікіфорова, працівники Збройних Сил України Юлія Березовська, Ольга Гончар, Лариса Комарова, Лариса Булега, Катерина Гречуха, Віра Данченко, Оксана Іконова, Ольга Кузьмич, Оксана Нонка, Валентина Штирбулова. молодший сержант Ярослава Марченко, солдати Вікторія Валенкевич, Марина Гортовлюк, Наталя Декунова, Ірина Карп’юк, Вероніка Кушнір, Альона Поповиченко та багато інших.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


Прес-центр


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024