Новини

 

Міжнародний науковий семінар політологів

07.10.2004
З 7 по 8 жовтня 2004 року проходитиме перше засідання Міжнародного науково-практичного семінару в галузі політології “Проблеми політологічної освіти: діалог молодих вчених.”

Семінар відкрив заступник декана філософського факультету Бугров Володимир Анатолійович, підкресливши, що це засідання перший досвід співпраці між Російським університетом Дружби Народів (Москва) та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка. Воно ставить перед собою завданням входження студентів-філософів Київського університету в Студентське філософське товариство, яке об’єднує студентів-політологів з провідних вузів країн СНД.

Тому що філософська освіта на теренах колишніх країн СРСР має міцні зв’язки, спільні наукові школи та течії, і завданням цих семінарів є обмін досвідом, досягненнями та проблемами викладання політології у вузах. Адже спеціальність політолога в останні роки стала дуже актуальною і цей семінар дає можливість майбутнім політологам та їх викладачам висловити свою думку про сучасне політичне становище в Україні, також розкрити зміст політологічної науки й освіти.

Але це тільки перший крок, надалі планується проведення цілого ряду подібних міжнародних семінарів: наступне засідання відбудеться в Москві в Російському університеті Дружби Народів.


ПРЕС-ЦЕНТР
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024