Новини

 

Фахівці виховної та соціально-психологічної роботи підвищили свою кваліфікацію

10.02.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) на базі кафедри військової педагогіки та психології військово-гуманітарного факультету з 17.01.12 по 08.02.12 проводились курси підвищення кваліфікації фахівців виховної та соціально-психологічної роботи.
Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навичок у сфері виховної та соціально-психологічної роботи.
Свою кваліфікацію підвищили 11 офіцерів, які представляли Сухопутні війська, Повітряні Сили, Головне управління зв‘язку та інформаційних систем ГШ Збройних Сил України.
Із слухачами курсів були проведені заняття з навчальних дисциплін: “Теорія і методика виховної роботи”, “Актуальні проблеми воєнно-політичної історії України”, “Військова психологія”, “Військове навчання”.
Яскраві враження залишили по собі психологічний тренінг: “Діагностика та формування лідерських якостей”, відкрите заняття на тему: “Державницьке та військове будівництво в Україні періоду Центральної Ради”, відвідання музеїв та історичних пам‘яток м. Києва.
До проведення занять на курсах були залучені досвідчені викладачі: начальник військово-гуманітарного факультету кандидат політичних наук полковник В’ячеслав Кирик, начальник кафедри військової педагогіки та психології кандидат психологічних наук полковник Сергій Васильєв, професор кафедри військової педагогіки та психології доктор психологічних наук, професор Олександр Сафін, професор кафедри військової педагогіки та психології кандидат військових наук старший науковий співробітник Віктор Алещенко, доцент кафедри військової педагогіки та психології кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Балашова, доцент кафедри військової педагогіки та психології кандидат політичних наук підполковник Сергій Сірий, старший викладач кафедри військової педагогіки та психології підполковник Олег Алфьоров.
Найбільш старанно навчалися на курсах: підполковник В’ячеслав Шкрабов, майор Володимир Рябуха та старший лейтенант Катерина Рибачук, які по завершенню отримали не лише дипломи, а й грамоти.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024