Новини

 

КОНКУРС МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

21.09.2004
30 листопада – 1 грудня 2004 р.

КИЇВ



Конкурс наукових праць організується компанією САМСУНГ за підтримки Київського національного університету ім. Т. Шевченка для молодих вчених України з метою подальшого розширення співробітництва з Українськими дослідницькими інститутами і навчальними організаціями, стимулювання роботи молодих вчених і підвищення їхнього досвіду міжнародного співробітництва.

Кращі з представлених доповідей будуть нагороджені коштовними призами компанії САМСУНГ і можуть стати основою спільних науково-дослідних проектів.

Даний КОНКУРС МОЛОДИХ ВЧЕНИХ є другим за рахунком конкурсом, організованим компанією САМСУНГ у Києві. З огляду на високий рівень першого конкурсу 2002 року, зацікавленість і активність його учасників, компанія САМСУНГ прийняла рішення продовжити даний позитивний досвід.

Запрошуємо Вас взяти активну участь у Конкурсі 2004 року, представити свої роботи провідним спеціалістам компанії і провідним українським вченим, установити нові контакти з зарубіжними колегами й ознайомитися з науково-дослідною діяльністю компанії САМСУНГ.
Подробиці на сайті http://ysd.samsung.ru/events/ysd-kiev2004/ .
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024