Новини

 

Про діяльність корпорації «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка»

27.12.2011
Триває процес становлення Парку. Підписання ректором розпорядження про закріплення за НП приміщення за адресою: вул. Володимирська, 58/17 придало новий імпульс цьому процесу.

19.12.11 на зустрічі у Москві з проректором з наукової роботи Російського Нового Університету Є.О.Палкіним, керівництвом Дослідницького парку та Бізнес-інкубатора проведені консультації, обмін досвідом та підписаний меморандум про науково-технічне співробітництво між парками.





20.12.11 проведені перемови з генеральним директором Наукового парку МДУ ім. М. В. Ломоносова О. В. Мовсесяном та переданий текст меморандуму про співробітництво для обговорення та підписання.

Проректор з наукової роботи проф. В. І. Григорук продовжує вирішувати питання щодо придбання обладнання для поліграфічного центру НП.

Зміцнюються та розвиваються відносини з міжнародними організаціями ЄС, що підтримують інноваційні процеси, з іншими міжнародними організаціями.

Портфель проектів Парку продовжує наповнюватись новими проектами, у першу чергу, в напрямках енергоефективності та енергозбереження, екології, зокрема: по розробці автоматичної системи моніторингу витрачення електроенергії, теплової енергії та води в житловому комплексі, очищення питної води, налагодження виробництва вітчизняних теплових насосів
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024