Новини

 

Новий рік у дитячому будинку

27.12.2011



Соціальний відділ юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка працює на користь суспільства. В умовах підготовки до Новорічних і Різдвяних свят та напружених обставин у плані навчання, ми не забуваємо про свої обов’язки.

Останнім маштабним заходом, проведеним в період з 19 по 24 грудня 2011 року, була акція "Здійсни мрію дитини". Діти, які мешкають у дитячому будинку «Любисток», на прохання учасників соцвідділу написали листи Діду Морозу, в яких вказували, який подарунок хочуть отримати на Новий рік. У холі Червоного корпусу учасники соцвідділу поставили стенд, на якому були вивішені імена та вік мешканців дитбудинку. Кожен студент мав можливість зірвати зі стенда ім’я, купити чи зробити подарунок власноруч і здійснити мрію дитини.

Юристи не байдуже поставилися до цієї акції, дуже приємно було бачити, що імен на стенді стає все менше і менше. Добре, що кожен під свято Нового року хоче зробити щось приємне не лише своїм друзям, родичам та знайомим, а й тим, хто має менше уваги і потребує спілкування та душевної теплоти.

Представники нашого відділу вкотре самі скористатлися можливістю зробити добру справу і також купили подарунки, серед яких були футбольні м’ячі, набори для вишивання, різні косметичні засоби для дівчаток, солодощі. До акції долучилися також студенти-історики та філологи.

Було вирішено не просто віддати подарунки, а зробити невеличкий сюрприз: Дід Мороз (Сендзюк Василь, 1 курс) та Снігурочка (Пилипчук Іванка, 1 курс) розіграли невеличку сценку.

Діти були задоволені, на їхніх обличчях сяяли щирі посмішки, вони відчули, що про них не забули. Це був неочікуваний сюрприз для всіх, адже студенти, які займалися акцією, намагалися створити дружню та веселу атмосферу свята. Мешканці "Любистка" не хотіли відпускати наших першокурсників, мало того, знову чекають нас у гості з новими сюрпризами, конкурсами та іграми.

Учасники соціального вдячні за співпрацю та активність!
Пилипчук Іванка,
учасник соціального відділу
Студентського парламенту
юридичного факультету Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024