Новини

 

Новорічне свято для дітей в Київському університеті

27.12.2011
В Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, не зважаючи на залікову сесію, все ж таки панує новорічна атмосфера.

У холі всіх зустрічає прикрашена ялинка, біля якої гордо, мов справжній, стоїть Дід Мороз. А коридорами університету, окрім студентів з конспектами, ноутбуками та заліковими книжками, з пістолетами, біноклями й ляльками бігають, діти переодягнені в лисичок, вовчиків, ведмедиків, принцес і сніжинок.

Справа в тім, що 26-27 грудня Молодіжний центр культурно-естетичного виховання університету при сприянні ректорату та профспілкового комітету проводить для дітей викладачів, співробітників, аспірантів, докторантів, студентів КНУ Новорічні ранки.

У залі клубу університету (ауд. 148) дошкільнят та школярів молодшого віку чекає справжня казка. Працівники Молодіжного центру культурно-естетичного виховання зібрали улюблених дитячих героїв під своєю ялинкою і вирушили разом з дітьми в нову, цікаву подорож з пригодами, конкурсами, танцями, загадками, дивами і, звичайно ж, з подарунками.


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024