Новини

 

Найкращий студентський відпочинок – спортивно-оздоровчий комплекс “Берегове”

30.08.2004
Цього літа мені пощастило відпочити в спортивно-оздоровчому комплексі Київського національного університету імені Т.Шевченка, в с. Берегове. Уявіть собі: цілий рік лекцій та семінарів, самостійних і контрольних, заліків та іспитів. І ось, нарешті, довгоочікувані канікули. Що може бути краще за відпочинок в мальовничому куточку Криму, серед друзів та знайомих? За чотирнадцять днів, проведених там я пізнала всі принади студентського життя!

Комплекс – п’ятиповерховий, має вигляд крила чайки і розташований серед дивовижної природи. Дбайливо доглянуті клумби милують око різнобарвними трояндами та іншими квітами. Територію також прикрашають тропічні дерева та кущі, дерев’яні альтанки та фонтан. В Береговому ви точно не сумуватимете за рідною домівкою, тому що номери тут обладнані якнайкраще. Кожна кімната, розрахована на двох – трьох осіб, з усіма зручностями та балконом. Куховари, які працюють тут не дадуть вам схуднути, а триразове харчування з надлишком компенсує калорійні втрати вашого організму після активного відпочинку.

Та що не кажи, а найбільшою перлиною Берегового залишається море. Найприємнішим моментом є те, що зовсім не потрібно в його пошуках долати кілометри під палючим сонцем. Десять кроків – і ви на березі. Пляж укритий дрібним камінням, оснащений тентами та шезлонгами. Потонути вам також ніхто не дозволить, адже перебуваючи у воді, ви постійно знаходитиметесь під пильним наглядом рятувальників. Щоб повністю насолодитись бризками солоної води та промінням сонечка, неодмінно покатайтесь на катамарані, човні або на банані.

Більшу частину сезону море тут тепле, чисте та прозоре, але трапляються дні, коли неспокійна погода підіймає хвилі та, на перший погляд, намагається зіпсувати настрій на всю зміну. Не варто засмучуватись, адже крім пляжних забав можна знайти себе багато в чому іншому. Наприклад, відвідати історичні місця Криму, де ви ще не бували, з’їздити до великих курортних міст задля того, щоб урізноманітнити свій відпочинок. Доречі, замовити екскурсію ви можете просто тут, у Береговому.

Прихильники активного відпочинку мають змогу провести вільний час в спортивній залі, пограти в більярд, або в настільний теніс. Але найпопулярнішою грою серед відпочиваючих залишається волейбол, для якого за корпусом відведено спеціальний майданчик. Якщо ж стрибати та напружувати м’язи не для вас і ви страх як засумували за телевізором, ласкаво просимо до кінозалу, де кожного вечора для вас демонструють новий фільм. А як собі можна уявити студентське життя без нічного відпочинку? Про це також потурбувались! Щонайменше три бари з нічними дискотеками до ваших послуг – танцюйте та розслабляйтесь у своє задоволення!

Кращого заряду гарного настрою та свіжої енергії перед новим навчальним роком годі й шукати. Доки ти студент, не втрать можливості відпочити в цьому чудовому місці!


Галина Левчук
Студентка 2 курсу Інституту філології


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024