Новини

 

Журналістську молодь відзначили премією Анатолія Москаленка

21.12.2011
Фонд розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка за підтримки Фундації «Суспільність» та Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка визначив трьох кращих молодих журналістів 2011-го року.

Премія, започаткована за ініціативи голови Наглядової Ради Фонду розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка Леоніда Кравчука, має три номінації. Кращих обирають серед школярів, студентів та молодих журналістів. Лауреатами премії 2011-го року стали: школярка 9-го класу гімназії №48 (Київ) Катерина Барабаш, студент Інституту журналістики Дмитро Білаш та ведуча програми «Ранок з ТВі» Юлія Банкова.

Катерина Барабаш, лауреат премії імені Анатолія Москаленка: "Для мене - це дуже великий крок у моєму житті і, напевно, я присвячу майбутнє своє життя журналістиці".

Дмитро Білаш, лауреат премії імені Анатолія Москаленка: "Я одночасно і шокований, тому що я цього не очікував, і це мене дуже надихає, адже завдяки цій премії хочеться працювати все більше і більше, і ставати насправді фаховим журналістом".

Леонід Кравчук, перший Президент України: "Вони хочуть стати добрим журналістом, і оце мене тішить, і минулого разу премія імені Москаленка, і зараз якраз засвідчує, що ті, кому вручають премії, відповідають тим вимогам, які ставлять до журналістів, вони стають добрими журналістами".

Премію вручали під час форуму «Сучасні вимоги медіаринку і журналістська освіта: спільні виклики/відповідальність».

































ФОТО: Юрія ТИВОНЧУКА/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024