Новини

 

Психологи КНУ виявляють мистецьку ініціативу

14.12.2011
12 грудня за поданням Олексія Коваленка, голови культурно-мистецького відділу СП факультету психології, студентський парламент КНУ імені Тараса Шевченка затвердив проект всеуніверситетського театрально фестивалю.
Відтепер кожен факультет КНУ імені Тараса Шевченка може організувати трупу з 10 студентів та до березня 2012 року підготувати 15-хвилинну виставу. Організатори фестивалю не обмежують учасників у темі, але задають формат європейської драматургії. Олексій Коваленко наголосив, що метою організації цього дійства є відбір найталановитіших до університетської театральної трупи, яка в подальшому братиме участь у фестивалях як українського, так і міжнародного рівня.
Ілля Бачурін, голова студентського парламенту факультету психології, відзначив, що Леонід Васильович Губерський, ректор КНУ імені Тараса Шевченка, схвально поставився до такої ініціативи студентів і обіцяв від ректорату всіляку підтримку творчої молоді.
Наостанок культурно-мистецький відділ студпарламенту факультету психології заінтригував студентів запланованими в найближчому майбутньому майстер-класами акторів театру і телебачення.
Голосування за проект, реалізація якого передбачає не лише бажання, але й неабияку активність студентів, пройшло з переконливим результатом: 95% членів студентського парламенту КНУ імені Тараса Шевченка висловилися «за».


Факультет психології
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка
м. Київ, проспект Глушкова, 2а

Контактна особа: Вихватнюк Тетяна
тел. 093-788-36-16



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024