Новини

 

Відбулася прем’єра конкурсу «Містер Інститут філології 2011»

13.12.2011


Щорічне проведення конкурсу краси в Інституті філології вже стало традиційним. Вродливі дівчата, розкішні сукні, стрункі ніжки, усмішки, дефіле… з такою кількістю дівчат як в ІФ подібні конкурси можна проводити чи не кожного тижня. Недарма кажуть, що Інститут філології – це інститут прекрасних панянок. Та цьогорічне дійство зруйнувало всі стереотипи.
9-го грудня в теплий (як на зиму) спокійний вечір у Червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка атмосфера просякнута хвилюванням: хлопці-філологи готуються до виходу на сцену. Актова зала заповнена галасливими дівчатами-вболівальницями, члени журі (звичайно ж , жінки) вже одягнули незвичну для них маску суворості, фотографи зайняли найвигідніші кутки: всі в очікуванні прем’єри – конкурсу «Містер Інституту філології 2011».
Конкурсантами-дебютантами стали п’ятеро енергійних хлопців різних курсів і спеціальностей, яких об’єднувало неймовірне почуття гумору, безмежність талантів, впевненість у собі та, звичайно, жага перемоги. У конкурсі «відеовізитка», де учасники презентували себе у раніше відзнятих роликах, Володимир Москаленко міг похвалитися своєю групою підтримки (як же без дружньої фольклористичної родини). Богдан Скорина змусив жіночі серця битися сильніше завдяки такій запальній і пристрасній латині (латинські танці). Протягом трьох годин усмішка Влада Петрова ні на секунду не зникала з обличчя, а його позитив міг зігріти навіть останні ряди актової зали. Ярослав Подкопаєв підкорив усіх, продемонструвавши небезпечні елементи бойового мистецтва. Під час «чоловічого дефіле» (хто там був, розуміє, що мається на увазі) всі погляди до себе приковувала стійка на голові Віктора Хоменка. Одним словом кожному було чим похвалитися. Та конкурс є конкурс: переможцем повинен бути лише один.
Після ретельних підрахунків балів за кожен конкурс вся зала застигла в очікуванні. Для нагородження найкращого запросили Королеву університету імені Тараса Шевченка 2011 року Аліну Білоцьку, яка й пов’язала на шию метелик переможця конкурсу «Містер Інституту філології 2011» - Ярославу Подкопаєву (4 курс, переклад з німецької). Приз глядацьких симпатій виборов першокурсник-арабіст Богдан Скорина.
Отаким чином в Інституті філології руйнуються стереотипи. А дива трапляються не лише в Новорічну ніч! 

фото Володимир Мукан
текст Наталія Мукан,
Інститут філології









Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024