Новини

 

Зустріч з професором університету Норланда А.Бурмістровим

12.12.2011
В період перебування з 5 по 8 грудня 2011 року в Україні заступник декана з наукових досліджень Центру ділового співробітництва в північних районах Норвегії та Вищої школи бізнесу університету Норланда в місті Буде професор А. Бурмістров зустрівся з магістрами нашого університету, які на початку січня 2012 року почнуть навчання за магістерською програмою Університету Норланда.

У своїй презентації професор А.Бурмістров розповів про Університет Норланда, вимоги до навчання, 75 процентну необхідність відвідування лекційних занять, складання іспитів письмово (перескладання іспиту дозволяється лише через рік), акцентував увагу на недопустимість плагіату в магістерських роботах та велику роль самостійної роботи і ініціативи студентів при виконанні програм навчання.

Окрім студентів, які навчатимуться за магістерською програмою, стажування в Норвегії будуть проходити двоє викладачів факультету кібернетики, з метою підготовки курсів англійською мовою з врахуванням вимог закордонного університету та гармонізації програм навчання.

Варто зауважити, що відбулась зустріч з представником Міністерства регіонального розвитку на якій обговорювалось питання формування наукового проекту пов’язаного із передачею досвіду ЕС та Норвегії з проблем регіонального розвитку та малих міст для впровадження в регіонах України.


Управління міжнародного науково-технічного
співробітництва та інноваційних
технологій університету





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024