Новини

 

Campus Radio Ukraine формує мережу

08.12.2011
Campus Radio Ukraine продовжує розширюватись. До колективу Всеукраїнської студентської он-лайн радіостанції долучилися студенти Київського національного університету КПІ, Київського національного університету культури та мистецтв, Сумського та Маріупольского державних університетів. Відтепер представники цих ВИШів візьмуть участь у наповнені контенту студентського он-лайн радіо, створюючи власні передачі та рубрики. Раніше над створенням програм для Кампусу крім представників КНУ імені Тара Шевченка працювали студенти з Таврії, Вінниці, Славутичя, Житомира і Черкас.
Campus Radio Ukraine здійснює мовлення із серверів Київського національного університету імені Тараса Шевченка і створюється студентами й для студентів за аналогом популярного у світі формату "College". Восени Campus Radio виповнився один рік. Перший ефір радіостанції відбувся он-лайн 16 листопада 2010 року, а перший прямий ефір - 16 березня 2011 року.
Послухати радіостанцію та дізнатись про неї більше можна на сайті campusradio.univ.kiev.ua, а також у соцільних мережах.
Проект відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Ганна Ренська, Інституту журналістики кафедра телебачення і радіомовлення



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024