Новини

 

Викладачі геологічного заспівали для студентів!

26.11.2011

17 листопада на геологічному факультеті відбувся конкурс-шоу «Дві зірки». Таке дійство вже стало гарною традицією спеціально до Дня студента. Варто відмітити особливий азарт та інтерес викладачів, які понад місяць старанно готувались аби вразити студентів... і таки ВРАЗИЛИ!!! Звичайно, не без допомоги студентів та організаторів. „Добре продуманий концерт не минув без несподіванок та імпровізації, - зізнається співорганізатор Ірина Трегуб, - один студент, який мав співати з викладачем не з`явився (з поважної причини). 73-річний доктор геологічних наук – Олександр Андрійович Трипільський – впевнено вийшов на сцену та несподівано виконав відому пісню „Santa Lucia” італійською; зал понад три хвилини аплодував стоячи!”
Зважаючи на високий рівень виступів, креативність та оригинальність, визначити переможця було складно, проте першість присудили викладачу із кафедри гідрогеології та інженерної геології – Сергію Віталійовичу Корнєєнко (хореограф номеру Євгенія Морозова). Варто відмітити виступ групи The SandStones та Олександра Васильовича Омельчука, саме вони були найкращими за версією глядачів. Позитивний настрій та гарне видовище створили дівчата із всеуніверситетської збірної з аеробіки «БАРСТЕРИ», які відкрили свято. Своєю харизмою та професійним вокалом порадували учасники шоу «Суперзірка» - Роман Козак та Назар Голей, а також запальна ліванська зірка – Алі Ісмаїл (Х-фактор).
„Не зважаючи на те, що геологічний факультет найменший в університеті за кількістю студентів, зал економічного факультету був заповнений повністю! А це свідчить про високий рівень та майстерність організаторів”, - відмітив голова СПГеолФ Анатолій Кострець.
І на кінець про головне: геологічний факультет висловлює величезну подяку звукорежисеру Павлу Патрику (Dj Patrick), а також дякуємо за підтримку Первинній профспілковій організації та Студентському парламенту університету. Читайте новини на сайті „Лови момент” і не пропускайте наші заходи
ОКСАНА ЛЮБЧИК
(головний організатор конкурсу)


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024