Новини

 

Перший викладацький досвід

28.11.2011
Студентка IV курсу юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка Сніжана Поп взяла участь в правовому лекторії для учнів ПТУ 9-10 класів на тему «Відповідальність за злочини неповнолітніх», що відбувся 28 листопада 2011 року у центральній бібліотеці ім. Некрасова. Даний захід проводився за ініціативи управління Мін’юсту Голосіївського району м. Києва та Державної виконавчої служби.
Наша студентка розповідала про практичне застосування положень Кримінального кодексу України та проблеми, які існують на сьогодні у сфері злочинності неповнолітніх. Особлива увага була приділена злочинності у сфері обігу наркотичних засобів. Проте найбільш шокуючими для слухачів були зацитовані розповіді підлітків, які перебувають у місцях позбавлення волі.
Юнаки уважно слухала доповідачку, оскільки, як виявилося, багато з підлітків просто-напросто не знає своїх конституційних прав, а отже, потребує особливої уваги і турботи як з боку батьків, так і педагогів.
Сподіваємося, що наша благородна справа не пройде дарма, а вбереже у майбутньому цих молодих людей від помилок, про які можна потім шкодувати все життя.

Соціальний відділ СПЮФ


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024