Новини

 

Посиденьки по-українськи або що таке справжній український талант

28.11.2011
Студенти юридичного факультету в черговий раз довели, що вони не лише спроможні тлумачити норми права, орієнтуватися в законодавстві, але й наділені багатьма іншими талантами.




23-го листопада стараннями Студентського парламенту юридичного факультету був проведений Творчий вечір, на якому студенти в повній мірі змогли проявити себе.
Українські вечорниці - саме такою було обрано тематику вечора. Прикрашена у народному стилі зала, українська пісня та найталановитіші хлопці та дівчата у вишиванках.




Дійство розпочалося з традиційного піднесення хліба з сіллю, адже саме гостинністю та працьовитістю вирізняється наша Батьківщина. Тим часом в імпровізованій селянській хаті красуні-дівчата (студентки 2 курсу – Голопапа Дарина, Скорич Олена та Денисенко Тетяна) у національних костюмах вже починали представлення учасників вечора.





Першою виступала Рудь Анна (1 курс). Вона своєю грою на бандурі завоювала серця всіх глядачів. Сповнена ніжністю композиція торкнулася найпотаємніших струни душі, а мелодичність - просто зачаровувала.
Вразили глядачів учасники команди КВН «Вне закона». Своїм виступом вони довели, що можуть жартувати абсолютно про будь-що, і тема вечорниць для них не є перешкодою.


арендовать компрессор цены на окна в киеве
Неперевершеними, як завжди, були вокалісти факультету: авторські композиції (Грикун Вероніка, 1 курс), українські пісні під гітару (Сірбіладзе Серго, студент 1 курсу та Федикович Павло, студент 3 курсу), романтична композиція у виконанні Макарчука Романа (3 курс) та Скорич Олени (2 курс), ліричний виступ дуету у складі Федиковича Павла (3 курс) та Даюб Діани (1 курс), патріотична пісня про Україну у виконанні Денисенко Тетяни (2 курс), а також неймовірна авторська інтерпретація композиції «Ти ж мене підманула» у виконанні тріо хлопців у складі Федиковича Павла (3 курс), Мартинова Ігоря (2 курс) та Макарчука Романа (3 курс). А як шаленіла зала від композиції «Шаленію» у виконанні Голови вокальної студії Тарасової Марини, їй акомпанував Бондаренко Богдан (3 курс). Він на Творчому вечорі, до речі, виступав із авторською композицією «Дощ».



ворота распашные Представники хореографічної та бальної студій також були на висоті, їхні танці надихали всіх на те, щоб зірватися з місця та потанцювати разом із ними під запальні коломийки чи у ритмі пристрасної румби.
Порадували і представники поетичної студії – Василь Багрій (3 курс) віршем, в якому всі слова починаються з однієї літери, міні-вистава Марії Петровської (2 курс) та Катерини Потурай (4 курс), які передали всю суть справжнього жіночого характеру. Запам’ятався також монолог Покидько Олени (2 курс) «Україна прийшла на сповідь», що пробирав на сльози своєю відвертістю та чуттєвістю.





На Творчому вечорі дебютували із постановкою «Наталка Полтавка» учасники театральної студії. Чудові декорації, прекрасні костюми, а головне – неперевершена гра. Театрали не лише повністю передали атмосферу ХІХ сторіччя, але й зуміли розкрити свій талант та розчулити глядачів.





На завершення вечора господині пригостили гостей варениками, а вокальна студія подарувала всім присутнім неперевершену українську пісню.










Ілона Сокол, 4 курс Студентського парламенту юридичного факультету
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024