Новини

 

День відкритих дверей у ВІКНУ

28.11.2011
Згідно з розпорядженням ректора університету Леоніда Губерського з метою популяризації військової служби та професійної орієнтації молоді 26.11.11 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся День відкритих дверей.
Військово-навчальний підрозділ університету у цей день відвідали батьки майбутніх вступників та ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна.
Відбулася зустріч відвідувачів із керівництвом ВІКНУ та факультетів, на якій з презентацією навчального закладу виступили ТВО заступника начальника Військового інституту з виховної роботи підполковник Іван Первак та начальник навчального відділу полковник Олег Прохоров.
Гості дізналися про славетну історію, сьогодення, здобутки й перспективи розвитку університету та його структурного підрозділу – Військового інституту, організацію навчально-виховного процесу, навчально-матеріальну базу та правила прийому до ВІКНУ. До їх уваги було запропоновано відеофільм та слайди про Військовий інститут, було надано вичерпні відповіді на численні запитання.
Батьків та майбутніх вступників найбільше цікавили особливості прийому до ВІКНУ у 2012 році, порядок проведення психологічного та медичного обстеження, нормативи з фізичної підготовки, пільги, які мають при вступі до ВІКНУ випускники військових ліцеїв, який конкурс очікується та термін проведення вступної компанії, яка квота встановлена при вступі для дівчат, побутові умови, які створені для курсантів, перспективи військової служби після закінчення навчання.
По завершенню зустрічі, для відвідувачів було проведено екскурсію по навчальному корпусу (аудиторіях), їдальні та гуртожитку Військового інституту.
Усі учасники заходу отримали необхідну та корисну інформацію, залишилися задоволеними його проведенням.











Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024