Новини

 

Міжнародний фонд “Україна 3000” - Стипендії для журналістів

17.06.2004
Міжнародний фонд “Україна 3000” продовжує роботу у напрямку надання благодійної допомоги українським журналістам та членам їхніх родин. Спільно з Інститутом масової інформації, Київською незалежною медіа-профспілкою, Українською асоціацією видавців періодичної преси та Академією української преси фонд розпочинає реалізацію благодійної програми з підтримки українських журналістів, які постраждали через професійну діяльність.

У рамках цієї програми фонд “Україна 3000” встановлює щомісячні грошові стипендії українським журналістам, які через свою професійну діяльність:
- зазнали фізичного або психологічного тиску, в тому числі й такого, що спричинив повну (часткову) втрату працездатності;
- зазнали безпідставних фінансових санкцій з боку роботодавця або були звільнені з роботи з втратою джерела доходу, особливо у випадку наявності утриманців.
- Тривалість програми
- Програма розрахована на 2004 рік. Заявки для отримання стипендій подаються протягом року. Кількість стипендіатів та розмір стипендій переглядається щоквартально та затверджується Громадською радою програми. Виплати стипендій проводяться щомісячно.

Порядок подання заявок на участь у програмі
Висувати кандидатури на здобуття стипендій можуть журналісти, трудові колективи ЗМІ, громадські організації або самі претенденти шляхом самовисування.

У заявці у довільній формі мають бути наведені відомості про журналіста (ПІБ, дата, місце народження, регіон, родинний стан, досвід журналістської роботи, творчі досягнення тощо), опис ситуації, копії матеріалів, які аплікант вважає за доцільне надіслати (докази застосування до журналіста механізмів цензури тощо); фото, контактний телефон.

Зазначені дані надсилаються поштою на адресу: 04070, Київ, вул. Боричів Тік, 8а, Міжнародний фонд “Україна 3000”.

КОНТАКТИ:
Юлія Кравченко, Олексій Копитько
Міжнародний фонд “Україна 3000”
Тел.: (044) 425 8401
04070, Київ, вул. Боричів Тік, 8а
Електронна пошта: info@ukraine3000.org.ua
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024