Новини

 

Турнір з баскетболу серед юнаків

17.11.2011
Збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка брала участь в щорічному турнірі на Кубок СПА (Студентської Профспілкової Асоціації) міста Києва з баскетболу серед юнаків. Змагання традиційно присвячується Міжнародному дню студента і проводиться з метою пропаганди здорового способу життя в студентському середовищі.
В турнірі брало участь 20 команд. Команди були розподілені на чотири підгрупи. Збірна КНУ імені Тараса Шевченка потрапила у третю підгрупу, де її суперниками були команди НУБіПУ та НМУ імені О.О. Богомольця. З однією поразкою (НУБіПУ - КНУ 69:41) та однією перемогою (КНУ - НМУ імені О.О. Богомольця 56:44) збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка вийшла до наступного раунду змагань. Команди, які потрапили до наступного раунду були розподілені на дві групи. Збірна КНУ імені Тараса Шевченка потрапила до першої групи, в склад якої входили команди:
КНУТіД
МАУП
НАУ
НПУ імені Драгаманова
НУБіПУ
Збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка, з двома перемогами над командами МАУП (56:42) та НПУ ім. Драгаманова (20:0) та двома поразками від команд КНУТіД (45:65) та НАУ (56:75) посіла 4 місце у групі, яке не дало можливості виходу у фінальну частину змагань.
Тренер команди КНУ імені Тараса Шевченка – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Безмилов І.М.
Бажаємо нашій команді перемог!

Заступник завідувача кафедри фізичного виховання та спорту зі спортивно-масової роботи Ковальчук С.К.




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024