Новини

 

Перший випуск слухачів Microsoft IT Academy

17.06.2004
11.06.2004
прес-релiз Microsoft

У першій в Україні Mіcrosoft ІT Academy, створеній на базі Інформаційно-обчислювального центру Київського національного університету імені Тараса Шевченка, відбувся перший випуск слухачів.

Провідні викладачі інформатики київських загальноосвітніх шкіл пройшли двомісячне навчання в Академії, і 1 червня 2004 року начальник Інформаційно-обчислювального центру Ю. В. Бойко вручив їм сертифікати про успішне закінчення Mіcrosoft ІT Academy.

Група вчителів з шести чоловік вивчала найсучаснішу мову програмування C#. Тепер знання, отримані в ході навчання, дозволять вчителям не тільки викладати основи алгоритмічних мов, але і навчити школярів найсучаснішим технологіям програмування.

Читав курс один з провідних інструкторів ІТ Академії Костянтин Юштін. Асистент радіофізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Костянтин має звання сертифікованого викладача Mіcrosoft (MCT) і сертифікованого адміністратора баз даних (MCDBA). Навчання проводилось не за стандартною програмою курсів MOC — Mіcrosoft offіcіal curіculum, а за істотно доповненою і адаптованою програмою.

Mіcrosoft ІT Academy не проводить короткі тренінги (1—5 днів), а здійснює більш тривале навчання (від двох тижнів до двох місяців), яке не тільки забезпечує навички роботи з конкретною технологією, але і дозволяє отримати чи покращити базову та фундаментальну підготовку у галузі інформаційних технологій. При цьому навчання здійснюється без відриву від основної діяльності. Крім навчальних матеріалів, ІТ Академія одержує доступ і використовує в навчанні інші авторизовані методики корпорації Mіcrosoft, такі як MOAC (Mіcrosoft offіcіal academіc curіculum), ALS (Academіc learnіng serіes), MELL (Mіcrosoft electronіc learnіng lіbrary), надані корпорацією Mіcrosoft для ІТ Академій Mіcrosoft.

Зараз у Mіcrosoft ІT Academy проходять навчання учні 10 класу Українського фізико-математичного ліцею, що дозволить їм вже на цьому етапі життєвої діяльності пізнати суть сучасних технологій програмування.


http://www.microsoft.com/Ukraine/News Организация праздников в Днепропетровске и регионах
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024