Новини

 

Радіо Інституту філології відновило свою роботу!

18.11.2011

У стінах Жовтого корпусу поновило свою роботу радіо ІФу! Усі з нетерпінням чекали цього моменту, оскільки технічним радіообладнанням інститут був забезпечений давно, а от вселити душу в гучномовці ніхто не наважувався. Тепер філологи вкотре зможуть проявити креативність і вдосконалити свою майстерність оратора (не дарма ж студенти слухають курс мовної майстерності :).
Перший вихід в ефір (відбувся 9 листопада) – це хвилююча і дуже приємна подія для організаторів (прес-центру та студпарламенту ІФу) і ведучих на радіо. Несподіванкою і приємним сюрпризом стала вона й для слухачів - студентів, викладачів і гостей інституту. Відтепер усі мешканці Жовтого корпусу зможуть бути завжди в курсі всіх подій, які відбуваються у стінах Інституту філології.
У прямий ефір кожного тижня виходитиме радіоведуча Тетяна Шаправська, яка своїм дзвінким голосом, своєю потужною позитивною енергетикою вже встигла справити приємне враження на слухачів. Дикторка привітала філологів із 10-ю річницею Інституту філології. Побажала колегам творчих звершень і довголітньої плідної праці. Погодьтеся, це було класно!
Зверніть увагу, родзинкою філологічного радіо є цікаве завершення кожного ефіру: остання фраза ведучої обов’язково містить дидактичний елемент і позитив, що спонукає замислитися і водночас усміхнутися. То ж налаштовуйтеся на хвилю радіо Інституту філології, дізнавайтеся корисну інформацію й отримуйте заряд хорошого настрою!
P.S. Ми відкриті до діалогу і співпраці!!! Зі своїми творчими пропозиціями щодо змістового наповнення ефіру звертайтеся в прес-центр Інституту філології (124 ауд.). Сюди ж запрошуємо студентів, які відчувають, що в них живе досі незреалізований диктор чи коментатор радіо
Прес-центр Інституту філології


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024