Новини

 

Нагороди майбутнім журналістам

09.11.2011
Олена Москаленко та Ксенія Сергєєва, студентки кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка стали лауреатами міжнародного фестивалю телевізійних і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край», який завершився в Ужгороді. Олена та Ксенія отримали дипломи за авторство програми «Корисні поради», що виходить в ефірі всеукраїнського студентського онлайн-радіо «CampusRadioUkraine».У радіопрограмах циклу «Корисні поради» студенти українських вишів розповідають про свої враження від перебування в інших країнах.
Нагадаємо, що інтернет-трансляції Campus Radio Ukraine здійснюються з серверів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Ще одним дипломом фестивалю нагороджено Юлію Пономаренко, студентку Інституту журналістики за телепрограму «Українська цариця Тамара». Це теленарис про Тамару Аветісян, співачку, виконавицю пісень народів світу, заслужену артистку України, колишню солістку Національної філармонії України – вірменку, яка понад 60 років живе у Києві.

Прес-служба кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики.







Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024