Новини

 

В Україну вперше прибуває голова Intel

20.10.2003

Незабаром Україну з офіційним візитом відвідає головний виконавчий директор корпорації Intel Крейг Барретт. Це перший візит в Україну керівника Intel такого високого рангу.

У ході свого візиту в Київ, що почнеться 29 жовтня, Барретт візьме участь у бізнес-форумі для керівництва провідних українських компаній і державних організацій.

Плануються також ділові зустрічі Крейга Барретта з представниками уряду і ділових кіл України.

Доктор Барретт також виступить з лекцією в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченко (КНУ).
Інтернет-трансляція лекції Барретта буде вестися в реальному часі за адресою http://www.electure.kiev.ua/.

Планується, що під час свого виступу Барретт оголосить про початок роботи в Україні всесвітньої благодійної програми Intel, що вже діє в 30 країнах світу і дозволила навчити більш 1 млн 300 тис. шкільних викладачів методам використання інформаційних технологій у навчальному процесі.

Перед початком лекції в КНУ відбудеться зустріч д-ра Барретта з ректором університету, у ході якої буде оголошено про присвоєння главі корпорації Intel звання почесного доктора Київського національного університету ім. Тараса Шевченко.

На думку представників компанії Intel, перший візит глави корпорації в Україну буде сприяти подальшому розвитку комп'ютерного ринку, росту економіки країни і розвитку українського суспільства в цілому, повідомили в прес-службі компанії.

Майбутній приїзд Крейга Баррета в Україну стане вже п'ятим візитом глав корпорації Intel у регіон країн СНД за останні 6 років.

У 1997, 2000 і 2002 роках Крейг Барретт приїжджав у Росію, а президент і головний директор Intel по операціях Піл Отеллини, що здійснює зараз з Барреттом колегіальне керівництво корпорацією, побував у Росії 1-2 жовтня цього року.

Джерело Корреспондент.net

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024