Новини

 

День відкритих дверей у Головному управлінні юстиції у м. Києві

13.10.2011

В рамках Всеукраїнського тижня правових знань та з нагоди відзначення Дня юриста, 5 жовтня 2011 року в Головному управлінні юстиції у м. Києві пройшов День відкритих дверей. Студентам юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка було надзвичайно цікаво прослухати доповіді заступника начальника управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві Ковалко Н.М. та начальників управління нотаріату, управління з питань звернень громадян, правового та документального забезпечення, відділу державної реєстрації актів цивільного стану, відділу легалізації об’єднань громадян щодо повноважень Головного управління юстиції у м. Києві. У ході доповідей у студентів виникли питання щодо проблематики регулювання відносин, що виникають у відповідних сферах. Відповіді, які давалися на запитання були чіткими і лаконічними, адже саме за такими принципами будується робота усіх структурних підрозділів цього органу.
Крім цього, присутні ознайомилися з презентацією, що детально висвітлювала схематичну структуру Головного управління юстиції в м. Київ та систему органів, з якими воно взаємодіє. Також кожен отримав методичну розробку підготовлену Головним управлінням юстиції у м. Києві.
Сподіваємося, що такі заходи допоможуть студентам-правникам збагатити їх практичний досвід та стануть у нагоді при формуванні власних життєвих позицій та орієнтирів.

Дудар Марта, 3 курс
Прес-центр
Студентського парламенту
юридичного факультету


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024