Новини

 

Срібло за нами

12.10.2011
З 1.10.11 по 9.10.11 у російському місті Санкт-Петербурзі відбулася 8-ма Спартакіада дружніх армій держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав. У змаганнях з 7 видів спорту брали участь представники 5 країн: Арменії, Білорусі, Казахстану, Росії та України.

Нашу державу представляли курсанти 7 ВВНЗ, у тому числі й Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ), у наступних видах змагань: військово-спортивному комплексі багатоборства, стрільбі зі штатної зброї та гирях.

Приємно відзначити, що у стрільбі з пістолета Макарова (вправа ПМ-3) у особистому заліку курсант ВІКНУ ст. солдат Андрій Росомака (військовий факультет фінансів і права) посів друге місце з результатом 281 очко, за що отримав срібну нагороду.






Наказом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача ЗСУ за високі спортивні досягнення здобуті під час проведення 8-ї Спартакіади дружніх армій держав-учасниць СНД Андрій був нагороджений нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» третього ступеня, з чим ми його й вітаємо.




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024