Новини

 

„WE CHALLENGE YOU” ПРОГРАМА МЕНЕДЖМЕНТ-СТАЖУВАННЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ

17.05.2004

ПРО ПРОГРАМУ

Ми знаємо, що сильний старт – необхідна умова побудови успішної кар’єри.

Набір та подальший розвиток найкращих випускників є частиною стратегії нашого бізнесу.

Щороку компанія British American Tobacco Україна проводить конкурс серед випускників вищих навчальних закладів. Переможці конкурсу отримують можливість працювати, розвиватися та будувати професійну кар`єру міжнародного рівня в компанії British American Tobacco Україна.
Програма менеджмент-стажування випускників триває 1.5 роки. Під час стажування випускники здобувають необхідні професійні знання та навички, досвід управління, вивчають бізнес для того, щоб після успішного закінчення програми зайняти в компанії посаду першого менеджерського рівня.

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО

Складові програми стажування:
• Особистий план розвитку
• Відповідальність за реальні проекти
• Підтримка професіоналів
• Конструктивний відгук за результатами роботи
• Робочі завдання задля здобуття:
– функціональних знань
– початкових менеджерських навичок
– знання галузі
• Винагорода:
- дружній колектив
- кар’єрний ріст
- конкурентна зарплатня

ВІДКРИТІ ВАКАНСІЇ В РАМКАХ ПРОГРАМИ СТАЖУВАННЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ


British American Tobacco надає можливість стажування у різних функціональних підрозділах компанії.
В 2004 році відкриті вакансії у відділах:
 Маркетинг марок
 Фінанси
 Інформаційні технології
 Технічний контроль (відділ якості) (Виробництво/ м. Прилуки)
 Тютюновий цех (Виробництво/ м. Прилуки)

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

• Випускники 2003-2004 року
• Знання англійської мови
• Успішність
• Лідерські якості
• Ініціативність та мотивованість
• Комунікабельність
• Потенціал до росту
• Здатність швидко навчатися

ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ КОНКУРСУ

Для участі в конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму, яку ви зможете знайти в Інтернеті за адресою www.rabota.com.ua/vip/bat.asp, або www.careerday.kiev.ua/vacancy

Також ви можете замовити аплікаційну форму електронною поштою за адресою: JobBATUkraine@bat.com (вкажіть у темі повідомлення Application Request) .

Аплікаційні форми приймаються до 31 травня 2004

Заповнену аплікаційну форму надсилайте нам електронною поштою разом із вашим резюме, вкажіть в темі повідомлення Graduate Program.

Також ви можете надіслати аплікаційну форму факсом чи поштою:
Факс: 490-79-55
Київ, 03150
Вул. Димитрова 16-Г

ЯК ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОГРАМУ

Запрошуємо вас на презентацію програми менеджмент-стажування, яка відбудеться 21 травня о 15:00 за адресою:
Київський Національний Університет ім.Т.Г.Шевченка
радіофізичний факультет, корпус 5
пр. Академіка Глушкова, 2
3-й поверх, 42 аудиторія

Також, ми будемо раді відповісти на ваші запитання, якщо звернетесь до нас за адресою: JobBATUkraine@bat.com (з позначкою Questions у темі повідомлення)

Питання, що задаються найчастіше:

• Якщо я стану стажистом, чи буду я вважатися працівником компанії?

Стажист є працівником компанії, з ним заключається трудовий договір, працює за розпорядком робочого дня компанії, він отримуєте зарплатню та користується всіма пільгами, які компанія надає своїм працівникам.

• Чи схоже таке стажування на переддипломну практику або літню практику?

Ні. З формальної сторони менеджмент-стажування в рамках програми „We challenge you” повністю відповідає по формі стандартному працевлаштуванню (передбачає повну зайнятість, виконання конкретної роботи, отримання зарплатні т.і.) Крім цього, програмою передбачено комплекс заходів спрямованих на розвиток менеджерських навичок, функціонального досвіду та знання бізнесу.

• Яку зарплату я буду отримувати?

Зарплата, яка пропонується стажистам є конкурентною з зарплатами, що пропонуються компаніями міжнародного рівня. Сума грошової винагороди є конфіденційною інформацією.

ПРО КОМПАНІЮ

British American Tobacco є однією з провідних міжнародних компаній, яка є власником понад 300 тютюнових марок та 85 фабрик у 66 країнах. Ми є лідерами 50 ринків із 180, на яких представлена наша продукція. Понад 85000 чоловік у всьому світі є працівниками British American Tobacco.
В 1993 році British American Tobacco стала першим іноземним інвестором в тютюнову промисловість України, створено спільне підприємство А/Т тютюнова компанія „В.А.Т. – Прилуки”.

Прилуцьку тютюнову фабрику реконструювали, тривають роботи з модернізації виробництва, які істотно покращили умови праці, надійність та стабільність виробничих процесів.
На сьогодні в British American Tobacco Україна близько 900 співробітників, які працюють на Прилуцькій фабриці, в Київському офісі та в регіональних центрах. Минулого року компанію визнали кращим роботодавцем року. Ми гарантуємо конкурентну зарплатню, значні інвестиції в навчання та розвиток, можливість міжнародної кар’єри та працевлаштування випускників.

British American Tobacco в Україні представлена міжнародними та національними марками:Kent, Lucky Strike, Rothmans, Dunhill, Vogue, Alliance та Прилуки Особливі (марка-лідер у своєму сегменті).
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024