Новини

 

Студенти-першокурсники у Софіївському парку

27.09.2011
19 вересня на юридичному факультеті студенти-першокурсники змагалися за звання Найкращої групи 2011 року. Неочікуваним для переможців став головний приз – можливість відвідати Софіївський парк (м. Умань), яку їм надало Профбюро студентів юридичного факультету.
25 вересня студенти 2 групи 1 курсу відвідали Софіївку - Національний дендрологічний парк України, без перебільшення одне з найкращих місць, створених людськими руками. У музеї живої природи студенти-правники поринули в незвичну атмосферу, адже в основу композиції парку покладені сюжети з міфології Стародавньої Греції та Риму.
Першокурсники почули надзвичайно цікаву та змістовну розповідь екскурсовода про історію Софіївського парку, пропливли підземною річкою, побували на водоспаді та просто чудово провели час.
Студенти вдячні керівництву юридичного факультету, Студентському парламенту та Профбюро студентів за організацію цієї поїздки, оскільки вона стала гарною нагодою краще познайомитися, відчути себе однією родиною та усвідомити, що вони є Найкращою групою 2011 року.


Марія Гордійчук,1 курс
юридичний факультет








Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024