Новини

 

Інститут філології прийняв нових студентів

31.08.2011
В останній день літа до актової зали Червоного корпусу нашого університету традиційно завітало понад 500 майбутніх філологів. Ще вчора вони здавали документи для вступу в університет,спілкувалися з приймальними комісіями, складали творчі конкурси. Але все це вже позаду, сьогодні після посвяти ці юнаки та дівчата зроблять крок назустріч новому етапу власного життя: отримають студентські квитки й високий статус студента Київського національного університету ім. Т. Шевченка.
Посвяту в студенти провела не лише дирекція Інституту філології, в ній взяли участь й найвідоміші діячі культури, освіти, музики та політики. Першим виступив директор Інституту філології доктор філологічних наук, професор Григорій Фокович Семенюк. Він привітав першокурсників, наголосив на правильному виборі та розповів, що в Інституті філології вивчають 32 мови, працюють висококваліфіковані викладачі, а студенти мають можливість проходити стажування за кордоном.
Герой України, лауреат Шевченківської премії Іван Дзюба, директор Департаменту зв'язків із закордонним українством Володимир Яценківський, посол Японії в Україні Ідзава Тадаші, посол Республіки Корея в Україні Кім Ін-Чун привітали студентів, згадали свої студентські роки та побажали успіхів у навчанні. Телеведучий Юрій Горбунов наголосив, що студентські роки найнеповторніші, закликав першокурсників пам’ятати це й багато встигнути за час студентства. Народна артистка України Руслана Лижичко разом із учасниками телешоу «Голос країни» подарувала всім присутнім у залі пісню «Червона Рута». Після цього директор і засновник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович прочитав гумореску про «Роззяву Ліві двері справа». Побажав, щоб майбутні студенти не були роззявами.
Із найтеплішими побажаннями та настановами виступили викладачі Інституту філології Лариса Іванівна Шевченко, завідувач кафедри Історії та стилістики української мови, Тарас Романович Кияк, завідувач кафедри теорії та практики перекладу з німецької мови, Іван Бондаренко, завідувач кафедри китайської, корейської та японської філології. Потім до зали увійшли солісти ансамблю «Роксоланія» Інституту філології, які виконали українські народні пісні. кортекс гомеопатия Качественные led лампы , светодиодные лампы с цоколем е27 mdma нюхать найти семена конопли почтой доставку
Володимир Мукан
Фото: Володимир Мукан







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024