Новини

 

Випуск на юридичному

01.07.2011
Хто зі студентів не радіє закінченню навчального року і початку літніх канікул? Адже завершилися семінарські заняття, модульні контрольні і нічні підготовки до них. Не треба більше поспішати до університету на 8 ранку. Однак ті, хто прийшов сюди сьогодні востаннє, не радіють перепочинку, адже у них починається нове життя, нові обов’язки і обрії.
29 червня у стінах Червоного корпусу вже вкотре гриміли фанфари і звучали оплески. І не дивно! Адже цього дня святкували закінчення навчання три випуски – магістри денної форми навчання, магістри заочної форми навчання, спеціалісти денної та заочної форм навчання.
З привітальним словом до випускників звернувся проректор університету Бугров Володимир Анатолійович та декан факультету Гриценко Іван Сергійович. Активісти та відмінники навчання були нагороджені грамотами ректора «за багаторічну працю, активну участь у діяльності студентського самоврядування юридичного факультету, сумлінне і наполегливе навчання».
Завідувачі кафедр зверталися до майбутніх суддів, прокурорів, нотаріусів та адвокатів з вітальними словами, побажаннями успіху та професійної реалізації, а студенти – зі словами вдячності своїм викладачам за цікаві лекції і семінари, за отриманий багаж знань, за терпіння у нелегкій викладацькій роботі.
Під час концерту своїми виступами востаннє нас порадували випускники: гімн у виконанні вокальної студії, пісня від Богдани Варницької, гра на акордеоні від Олени Кулішенко. Особливо зворушив глядачів подарунок від вокальної студії своєму керівнику – Ващенко Наталії, яка впродовж 4 років була головою культурно – мистецького відділу та вокальної студії студентського парламенту юридичного факультету.
Активними учасниками дійства були батьки студентів. Саме з їхньою допомогою студенти наполегливо вчилися усі роки, а в цей день кожна мама була задоволена закінченням для кого п’яти-, а для кого – шестирічного навчального марафону. Випускники почували себе справжніми зірками, адже всі хотіли привітати їх і сфотографуватися.
Таким приємним святом закінчилися для випускників роки навчання. Для когось – це остання сходинка перед справжнім дорослим життям, для когось – наступна у стінах університету. Побажаємо їм, щоб професійна діяльність була для них настільки ж успішною, яскравою і незабутньою, як і роки, проведені на факультеті. І хай запам’ятаються вони не тільки парами, сесіями і підручниками, а й обличчями викладачів і бажанням знову сюди повернутися.
Савчук Юлія
Прес-центр студентського парламенту юридичного факультету





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024