Новини

 

XI Міжнародна конференція молодих учених з прикладної фізики

20.06.2011
На радіофізичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка 15-18 червня 2011 року відбулась XI Міжнародна конференція молодих учених з прикладної фізики. Проведення конференції стало доброю традицією радіофізичного факультету, вона сприяє розвитку наукової роботи студентів, аспірантів і молодих вчених, розширенню міжнародного наукового співробітництва у галузі освіти і науки. На відкритті конференції зі словами привітання до учасників звернувся декан радіофізичного факультету, доктор фізико-математичних наук, професор І.О.Анісімов. На пленарному засіданні виступив із запрошеною лекцією "Нелінійна дифузія: новітнє бачення" доктор фізико-математичних наук, професор радіофізичного факультету В.В. Обуховський. Доповідь викликала неабиякий інтерес як серед молодих вчених, так і серед викладачів та наукових співробітників.
У рамках конференції працювали 7 тематичних секцій:
- Лазери, оптика та оптоелектроніка
- Магнетизм та надпровідність
- Фізика поверхні та наноелектроніка
- Фізика та електроніка напівпровідників і діелектриків
- Фізичні методи та інформаційні технології у медико-біологічних дослідженнях
- Фізика плазми
- Комп'ютерні технології.
На секційних засіданнях було заслухано та обговорено понад 90 доповідей. Матеріали доповідей опубліковані у збірнику наукових праць виключно англійською мовою, що дозволяє працювати з ними вченим з усього світу. Значну кількість доповідей та їх обговорення було проведено англійською мовою.
У конференції взяли участь представники провідних університетів та наукових установ України та шести зарубіжних країн - Білорусі, Молдови, Німеччини, Росії, Саудівської Аравії, США.



Оргкомітет
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024