Новини

 

Молодіжний бал відбувся

05.06.2011
Сотні киян, які суботнім вечором 4 червня 2011 року прогулювалися Хрещатиком, зібралися біля будинку мерії на звуки барабанів. На них вправно відбивали мелодію два десятки привабливих барабанщиць.

Поруч гуртувалися молоді хлопці й дівчата, одягнуті у бальні сукні і смокінги.

Все стало зрозумілим, коли на ганок вийшов Народний артист України Григорій Чапкіс, - відбувається танцювально свято, а по-простому, молодіжний бал.

Під урочисті звуки музики 200 молодих пар піднялися до колонної зали Київської міської адміністрації, люб'язно наданої міською владою для проведення благодійного балу "Молодь проти СНІДУ".

Організатором балу виступив студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченк. Крім Шевченкового університету в ньому взяли участь студенти архітектурного, економічного, авіаційного і торгово-економічного університетів.

Звичайно, королем балу був вальс. Григорій Чапкіс для всіх бажаючих прямо на балу дав майстер-класс з класичних і сучасних танців, значно розширивши чисельність вправно танцюючих пар.

Свою майстерність зібранню продемонстрували й молоді вихованки Мелітопільської студії танцю.

Приємно, що курсанти ВІКНУ не лише забезпечували урочистість і порядок на балу, а й самі демонтрували грацозність у танцях.

Такий бал проходить третій рік поспіль.Тож нехай такі благочинні акції наших студентів стають гаргою традицією.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024