Новини

 

У ВІКНУ День відкритих дверей

30.05.2011
Захід проходив 28.05.11 згідно з Указом Президента України «Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді» від 25.10.02 № 948/2002.
Відбулися, традиційні в таких випадках, зустріч керівного складу Військового інституту з відвідувачами, демонстрація слайдів та відеофільму про навчальний заклад, доведення до відвідувачів правил прийому до ВІКНУ, екскурсія по навчальному корпусу (аудиторіях) Військового інституту, а також відвідання практичних занять сержантів з вогневої підготовки.
З розповіддю про історію Київського національного університету імені Тараса Шевченка та його структурного підрозділу Військового інституту, організацію навчально-виховного процесу, матеріально-технічну базу та правила прийому перед присутніми виступив заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, який після цього ще й дав вичерпні відповіді на численні запитання.
Батьків та майбутніх абітурієнтів найбільше цікавили особливості вступної компанії 2011 року (іспити за окремими спеціальностями, з фізичної підготовки, професійний психологічний добір, вимоги до дівчат-абітурієнтів), розпорядок дня, побутові умови, які створені для курсантів та навіть порядок розподілу випускників й перспективи їх військової служби після закінчення навчання.
Начальники факультетів ознайомили відвідувачів із навчальними аудиторіями, розповіли про особливості навчального процесу, спеціальності, за якими навчаються курсанти ВІКНУ.
Усі учасники заходу отримали необхідну та корисну інформацію, залишилися задоволеними проведенням цього заходу.
– Я отримав задоволення від того, що почув та побачив, – розповів батько майбутнього абітурієнта Василя Безмена Олександр Безмен. – Я сам військовий, знаю, які високі знання дає Військовий інститут, які якості формує у своїх вихованців, тому для мене важливо, щоб й мій син пішов по моїм стопам.


Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін








Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024