Новини

 

«І знову всіх зібрав юридичний факультет…»

30.05.2011
28 травня на юридичному факультеті відбулася зустріч студентів з випускниками 1956 року. 55 років відділяють їх від студентських буднів. Здається, що ще вчора вони ходили по коридорах нашого факультету, чекали під аудиторіями результатів іспиту, записували лекції, читали підручники у бібліотеці, мріяли про майбутнє. Сьогодні це вже колишні судді, прокурори, адвокати. У кожного по-різному склалася доля, але всіх їх назавжди об’єднав юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Рідні стіни Червоного корпусу нагадали нашим випускникам про їхню молодість, дозволили поринути у вирій спогадів про найкращий час у їхньому житті – роки студентства. Вони розповіли нам про свої вступні іспити, про життя студентів у гуртожитку, про навчання, про труднощі, які їм доводилося долати на шляху до своєї мрії – опанувати юридичну професію та стати гідними свого факультету. Згадали своїх викладачів - справедливих, добрих, мудрих, талановитих, які допомогли обрати правильний шлях у житті, які передали не тільки свої знання, а й свою мудрість, яка допомагала нашим випускникам у скрутні часи. Не забули і про своїх однокурсників, яких, на жаль, вже немає з нами.
В університет вони прийшли з честю і з честю провели життя. Коли було важко та складно, думками вони завжди поверталися до своєї alma mater, яка давала їм життєвої сили. І тому, як зазначили випускники, всіма своїми професійними здобутками та перемогами вони зобов’язані рідному факультетові. В цей день вони шкодували лише про одне, що так швидко минуло життя.
На згадку студенти подарували випускникам пам’ятні щоденники. Сподіваємося, що такі зустрічі стануть доброю традицією на нашому факультеті.

Казанцева Альона
студентка ІІІ курсу
прес-центр Студентського парламенту
юридичного факультет


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024