Новини

 

Футбол по-юридичному

17.05.2011
Хто не любить грати у футбол? У футбол люблять грати всі, і юристи – не виняток. Саме цим і займалися ми у п’ятницю 13 травня з вихованцями дитячого будинку «Гніздечко», що у місті Іванків.
Поїздку організував студентський парламент юридичного факультету спільно з профкомом. Футболісти нашого спортивного товариства зіграли кілька дружніх матчів з дітьми. Як не дивно, але серед молодшого покоління гравців переважали дівчата. Саме їхні забиті голи і стали головним чинником перемоги команд. Хлопці ж відзначилися вдалими пасами і продуманим захистом. Маленькі вболівальники активно підтримували свої команди голосними «кричалками». Після серії напружених ігор гравцям-юристам довелося визнати – вони мають сильних противників.
Втомлені, але щасливі дітлахи відпочивали за склянками соку з печивом. А втомлені, але задоволені правники поверталися додому з думкою про те, що маленька добра справа обов’язково дасть свої плоди у майбутньому. І можливо колись хтось з вихованців дитячого будинку стане відомим українським воротарем чи півзахисником. Хто знає?..


Голова соціального відділу СПЮФ
Савчук Юля







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024