Новини

 

У ВІКНУ вивчають новогрецьку

12.05.2011
11.05.11 в Екзаменаційному центрі з оцінки знань новогрецької мови на базі спеціалізованої мовної лабораторії з вивчення новогрецької мови факультету іноземних мов та військового перекладу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) за участі аташе з питань оборони Посольства Грецької Республіки в Україні полковника авіації Васіліоса Агароянніса та його помічника молодшого лейтенанта Стефаноса Афанасіадіса відбувся офіційний екзамен з оцінки знань новогрецької мови. Це вже третє тестування, яке проводиться у рамках двостороннього міжнародного військового співробітництва на базі ВІКНУ.
Представники військової місії при Посольстві Грецької Республіки в Україні відзначили високий рівень організації заходу і висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю між збройними силами Грецької Республіки та України, зокрема і в галузі мовної підготовки та лінгвістичного забезпечення діяльності військових структур.


начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024