Новини

 

Студентський парламент відзвітував

28.04.2011
27 квітня у Актовій залі Червоного корпусу відбулася звітно-виборча конференція Студентського парламенту КНУ імені Тараса Шевченка. Захід розпочався об 11.15 ранку. З 285 делегатів присутніми були 213.
Після докладного звіту голови Студентського парламенту університету Максима Макарчука за 2010-2011 навчальний рік і відповідей на питання делегатів, конференція схвалила роботу голови Студентського парламенту.
Після цього відбулися вибори нового голови Студентського парламенту. На цю посаду було висунуто 2 претенденти: Максима Макарчука (радіофізичний факультет, діючий голова СП) і Юни Шейхалієвої (філософський факультет, голова департаменту Зовнішніх зв’язків СП). Обидва кандидати виступили з програмними промовами і відповіли на численні питання. Відбулася напружена дискусія.
За результатами таємного голосування делегатів конференції за Максима Макарчука було віддано 171 голос, за Юну Шейхалієву – 30 голосів, проти всіх – 1 голос, визнано недійсними – 2 голоси, не проголосувало – 9 делегатів.
Конференція схвалила зміни до Положення про студентське самоврядування у КНУ імені Тараса Шевченка і розподіл фінансування, що з цього року виділяється на потреби Студентського парламенту.
Чекайте на докладну розповідь про хід конференції і її результати, а також більше фото вже завтра!
Фото - Ольга Штець.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024