Новини

 

Переможці та фіналісти Олімпіади з мережевих технологій -2011

15.04.2011
15 квітня 2011 відбувся фінальний тур Олімпіади з мережевих технологій серед студентів та школярів, що проводиться п'ятий рік поспіль українським представництвом компанії Cisco (http://cisco-olymp.org.ua).
Змагання проходили в чотирьох категоріях. У перших двох («класичних») - UNI і PT - боролися слухачі та випускники Мережевих академій Cisco у віці до 25 років . Різниця в тому, що фіналісти категорії UNI практичні завдання виконували на реальному обладнанні Cisco, а фіналісти категорії PT - на симуляторі для моделювання роботи реальних мереж Packet Tracer
Третя категорія - HS3 об'єднала школярів, гімназистів і ліцеїстів у віці до 18 років, яким у рамках Олімпіади будуть запропоновані завдання з тематики курсу IT Essentials («Основи інформаційних технологій»).
Ще одна категорія - Non-Academy (туди увійшли студенти технікумів, коледжів та вищих навчальних закладів, які не мають досвіду навчання в Мережевих академіях Cisco) була введена вперше.
За результатами заочного туру олімпіади (у ньому прийняли участь близько 700 студентів українських ВНЗ) Київський національний університет імені Тараса Шевченка був гідно представлений у трьох категоріях.
Фіналістами олімпіади стали:
в категорії UNI - Олег Кондауров, Костянтин Сирих, Ярослав Климко, Василь Горлатий (радіофізичний факультет, кафедра комп’ютерної інженерії), Максим Ігнатенко (факультет кібернетики)
в категорії PT - Володимир Аврамець, Олександр Вишнівський, Богдан Сенько, Тарас Малярчук (радіофізичний факультет, кафедра комп’ютерної інженерії).
в категорії Non-Academy - Олександр Подольський, Юрій Допа ((радіофізичний факультет, кафедра комп’ютерної інженерії та квантової радіофізики).

Переможцями п'ятої олімпіади Cisco для студентів та школярів України стали:
Костянтин Сирих – перше місце в категорії UNI.
Максим Ігнатенко – третє місце в категорії UNI.
Спеціальним призом “За волю до перемоги” за рішенням організаційного комітету олімпіади нагороджений Василь Горлатий.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024