Новини

 

Юристи спілкуватимуться англійською з Марком Поллінзом

15.04.2011
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас покращити свої навички розмовної англійської мови та поспілкуватися з відомими юристами на актуальну тему!

Новостворений Legal English Speaking Club, організований Науковим товариством студентів та аспірантів юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Київським осередком ліги студентів АПУ запрошує на проведення другого свого засідання, гостем якого стане Марк Поллінз, керівник Програми забезпечення дотримання водоохоронного законодавства Агентства із захисту довкілля США.
Науково-практичний семінар відбудеться 18 квітня 2011 року в ауд. 150 головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60).
Початок о 14 год. 00 хв.
На Вас чекає безцінна година спілкування англійською мовою на тему: «Освіта в Україні та закордоном: перспективи і розиток».
Участь у заході безкоштовна. Для участі у ньому до 17 квітня 2011 року надішліть заявку на адресу lysenkonastia@gmail.com, і Вам будуть надані інформаційні матеріали для підготовки.


Усіх бажаючих просимо звертатись до оргкомітету:
Лисенко Анастасія – член НТСА юридичного факультету, керівник напрямку «Міжнародна освіта та міжнародні відносини» Київського осередку Ліги студентів АПУ;
моб. тел.: 098 937 79 21;
E-mail: lysenkonastia@gmail.com.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024