Новини

 

У ВІКНУ розпочався весняний двомісячник з благоустрою

26.03.2011
Весна для Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) – це, за встановленою тадицією, пора облаштування та наведення порядку як на своїй, так й на прилеглих територіях.
Ось і цього року вже 26 березня на виконання розпорядження голови Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації у ВІКНУ розпочато проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району.
До участі у цьому заході були залучені представники всіх чотирьох факультетів Військового інституту. У піднесеному настрої, по-весняному завзято наші курсанти прибрали території навколо навчальних корпусів та гуртожитків ВІКНУ, лісополоси по проспекту академіка Глушкова, вулиці Лятошинського та Крейсера «Аврора».
За відгуками відповідальних представників Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації, всі роботи, які було доручено провести ВІКНУ, наші курсанти виконали якісно й у встановлений термін.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024