Новини

 

Практичне заняття з майбутніми офіцерами-вихователями

17.03.2011

На базі зенітно-ракетного з’єднання, що дислокується на Київщині, 17.03.11 було проведено чергове практичне заняття з курсантами військово-гуманітарного факультету (ВГФ) Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) спеціальностей «Психологія» та «Правовиховна робота».
Заняття проводились з предмету «Теорія і методика виховної роботи» за темою: «Методика організації морально-психологічного забезпечення бойового чергування у військовій частині».
Метою занять було вдосконалення професійних знань та набуття курсантами певних навичок у проведенні заходів морально-психологічного забезпечення під час підготовки та несення бойового чергування у військовому підрозділі.
Під час проведення занять курсанти безпосередньо ознайомилися з практикою організації виконання завдань бойового чергування та досвідом його морально-психологічного забезпечення у військовій частині А 2860, працювали в управлінні цієї військовій частині, на командному пункті та в зенітно-ракетних підрозділах. Перед ними виступили: доцент кафедри військової педагогіки та психології ВГФ ВІКНУ полковник запасу Олександр Коренчук, заступник командира військової частини А 2860 з виховної роботи підполковник Віктор Грибук, офіцери штабу та командири підрозділів.
Заняття пройшли на високому методичному рівні, що сприяло отриманню курсантами практичних навичок виконання службових обов’язків
за фахом.
Від імені начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна за сприяння практичній підготовці курсантів ВІКНУ були вручені грамоти представникам військової частини А 2860, які брали активну участь у організації та проведенні занять: підполковнику Віктору Грибуку, майору Роману Чорному та випускниці ВІКНУ 2007 року старшому лейтенанту Тетяні Смирновій.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024