Новини

 

Наші спортивні перемоги!

14.03.2011
Збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка брала участь у змаганнях Універсіади міста Києва з гирьового спорту. Команда університету виступала у І групі. Завдяки тому, що наші дівчата виступили дуже добре, команда університету посіла І місце. В результаті запеклої боротьби місця розподілилися так:
І місце – КНУ імені Тараса Шевченка
ІІ місце – НУБІПУ
ІІІ місце – НТУУ «КПІ»

В складі команди університету приймало участь 10 студентів:
1. Ликуш Денис – І місце ( місце в своїй ваговій категорії )
2. Кіктенко Людмила – ІІ місце
3. Марченко Ярослава – ІІ місце
4. Безкоровайний Ярослав – ІІІ місце
5. Стойко Володимир – ІІ місце
6. Сизоненко Володимир – ІІ місце
7. Чернявський Олег – ІІ місце
8. Мандир Денис
9. Борилко Олександр
10. Іванов Олександр

Тренер команди – старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Ковнатський М.П.




5 березня 2011 року у спорткомплексі НТУУ «КПІ» пройшли змагання Універсіади міста Києва зі спортивної аеробіки. Представниця механіко-математичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка Голуб Богдана брала участь у змаганнях. У категорії змішані трійки вона посіла І місце, в категорії індивідуальні вправи серед жінок посіла І місце під керівництвом тренера зі спортивної аеробіки – викладача кафедри фізичного виховання та спорту Чорненко І.М.


Наближається кульмінація Чемпіонату України з гандболу серед команд Вищої ліги, в якому бере участь жіноча команда КНУ імені Тараса Шевченка. На початку березня на команду університету чекали два дуже важкі протистояння: спочатку з командою «Політехнік» м.Донецьк, а потім з командою «Хмельницький» м.Хмельницький. Наша команда в «гостях» досить впевнено переграла «Політехнік» м.Донецьк із рахунком 34:22 та 27:22. Матчі з командою «Хмельницький» носили принциповий характер, оскільки команди ведуть боротьбу за ІІ-ІІІ місце в Чемпіонаті. Перший матч не виявив переможця – нічия 29:29. Другий матч виявився більш вдалим для нашої команди – перемога 33:26.
Таким чином команда університету після 14-го туру посідає ІІ місце у Чемпіонаті України.
Головний тренер команди – завідувач кафедри фізичного виховання та спорту, професор Кочергіна Т.І., тренер команди – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Ковальчук С.К.
До завершення чемпіонату залишилося зіграти 3 гри з командами: «Рівне» м.Рівне, «Економ Університет-Енерго» м.Тернопіль та «Панацея-СКІФ» м.Харків. Слідкуйте за перебігом Чемпіонату України з гандболу серед команд Вищої Ліги на сайті – handball.net.ua
Бажаємо нашій команді подальших перемог та зайняти якомога вище місце у Чемпіонаті!


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024