Новини

 

Практика на базі Окремого Президентського полку

09.03.2011
Відповідно до навчального плану Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ), за погодженням із Командуванням Сухопутних військ Збройних Сил України 10.03.11 на базі Окремого Президентського полку було проведено практичні заняття з курсантами військово-гуманітарного факультету (ВГФ) ВІКНУ спеціальностей «Політологія», «Психологія» та «Правовиховна робота».
Метою занять було відпрацювання на робочих місцях виконання службових обов’язків майбутніми офіцерами-вихователями.
Так були відпрацьовані завдання планування виховної та соціально-психологічної роботи у військовій частині й підрозділі, морально-психологічного забезпечення вартової служби на етапі підготовки варти та практичного виконання завдань варти, організації інформаційно-пропагандистського забезпечення, зокрема оформлення наочної агітації в підрозділах тощо.
Заняття пройшли на високому методичному рівні, що сприяло отриманню курсантами практичних навичок виконання службових обов’язків
за фахом. Офіцери військової частини, які залучались до проведення занять, підійшли до справи з високим рівнем професійності та відповідальності.
За сприяння якісній підготовці фахівців виховної та соціально-психологічної роботи грамотами від начальника штабу – першого заступника командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенанта Володимира Замани були нагороджені офіцери військової частини підполковник Сергій Клявлін, капітан Андрій Гуменюк та колишній випускник ВІКНУ капітан Віталій Медведчук.
Участь у організації та проведенні занять брали досвідчені науково-педагогічні працівники ВГФ ВІКНУ полковники запасу Олександр Коренчук, Петро Зубченко, Віктор Безбах та Володимир Клименко, а також старший офіцер соціально-психологічного центру ЗСУ старший лейтенант Володимир Баношенко.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024